Η Elegant προσφέρει την ιδανική λύση σε όσες χρειάζονται περούκα για ιατρικούς λόγους!

 

Περούκες ευρωπαϊκές με εγγύηση ποιότητας ενός έτους… με το ποσό που χορηγεί το ασφαλιστικό σας ταμείο!!!

Χωρίς να πληρώσετε ούτε 1 ευρώ !!!

 

Αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία το τμήμα αυτό των πελατών μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες καλύπτουν τόσο τις αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής όσο και τις αισθητικές προτιμήσεις των πελατών μας.

 

Συγκεκριμένα:

 

* Προσφέρουμε σειρά περουκών σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια οι οποίες θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτησή σας και θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που οι ίδιες επιθυμείτε. Στην Elegant θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει!

 

* Όλες οι περούκες της προσφοράς μας είναι ευρωπαϊκές, υποαλλεργικές , έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους και έχουν πιστοποίηση CE. Γι’ αυτό και συνοδεύονται όλες από γραπτή εγγύηση ποιότητας ενός έτους! Με τη γραπτή εγγύηση αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή της εφ’ όσον η φθορά δεν οφείλεται σε κακή χρήση.

 

* Όλες οι περούκες της προσφοράς μας  έχουν τέλεια εφαρμογή και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

 

* Στην Elegant θα μπορέσετε να δοκιμάσετε από την πλούσια γκάμα της προσφοράς μας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

 

* Στην Elegant είστε σίγουρες για την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζετε – όχι με λόγια αλλά με τη βεβαιότητα που σας παρέχει η γραπτή εγγύηση!

 

 * Στην Elegant θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις και έχετε εξασφαλισμένη την ποιοτική συντήρηση και περιποίηση της περούκας από το έμπειρο προσωπικό μας!

 

          Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το χώρο μας.

 

Η ποικιλία των προϊόντων και η ποιότητά τους σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση θα σας πείσουν πως παρέχουμε πραγματική λύση σ’ ένα ανθρώπινο και αξιοπρεπές περιβάλλον που σέβεται τον αγοραστή!

You Might Also Like