Επιλογή και αγορά Περούκας

Επιλογή και αγορά περούκας

Βήμα 1ο . Αφού αποφασίσουμε πως χρειαζόμαστε περούκα κάνουμε καταρχήν μια έρευνα αγορά μέσω διαδικτύου(internet). Η αναζήτηση στο διαδίκτυο θα μας δώσει πλήθος πληροφοριών τις οποίες καλό είναι να αξιολογήσουμε. Θα αποκτήσουμε πληροφορίες για τα είδη περούκας, τα σημεία πώλησης καθώς και τις υπηρεσίες που μας παρέχονται.

Βήμα 2ο Προχωράμε στην επίσκεψή μας στις επιχειρήσεις που διαθέτουν περούκες. Πέρα από το ζήτημα της αισθητικής καλό είναι να ζητήσουμε αναλυτικές πληροφορίες και για τα ακόλουθα:
– Έχουν οι περούκες που διαθέτει η κάθε επιχείρηση πιστοποίηση CE;
– Είναι υποαλεργικές, ώστε να μην προκαλούν ερεθισμούς και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες;
– Έχουν γραπτή εγγύηση; Οι περούκες ποιότητας έχουν συνήθως εγγύηση για ένα έτος, (Μην αρκεστείτε ποτέ σε προφορικές εγγυήσεις για την ποιότητα της περούκας αλλά απαιτείστε γραπτή επίσημη εγγύηση)
– Αναλαμβάνει η επιχείρηση από την οποία θα προμηθευτούμε την περούκα τη συντήρηση και την περιποίηση της περούκας; Με ποιο κόστος;

Βήμα 3ο Αφού επιλέξουμε περούκα και πριν την οριστική αγορά της πρέπει να ενημερωθούμε αν συγκεκριμένη επιχείρηση μας παρέχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρουμε από το ασφαλιστικό μας ταμείο όποιο ποσό μας δικαιολογεί.

Βήμα 4ο Καλό είναι μαζί με την αγορά της περούκας να προμηθευτούμε και διάφορα προϊόντα που βοηθούν αποτελεσματικά τόσο την καλύτερη αισθητική όσο και κυρίως την υγιεινή μας. Στις εξειδικευμένες επιχειρήσεις διατίθενται ειδικά σκουφάκια τα οποία φοριούνται εσωτερικά της περούκας και εξασφαλίζουν τον σωστό αερισμό, την κατάλληλη θερμοκρασία και την προστασία του δέρματος. Διατίθενται επίσης τυρμπάν τα οποία θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και πρακτικά. Τα προϊόντα αυτά υπάρχουν σε πολύ καλή ποιότητα και δεν επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος.

Βήμα 5ο Αφού ολοκληρώσουμε την αγορά των προϊόντων καλό είναι να εξασφαλίσουμε πως η επιχείρηση από την οποία προμηθευόμαστε την περούκα διαθέτει την υποδομή και τη δυνατότητα να μας παρέχει κάθε εξυπηρέτηση σχετικά με την περούκα και πως το προσωπικό της θα είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει ανάγκες μας και επιθυμίες σχετικά με την αισθητική η την υγιεινή της χρήσης του προϊόντος.

You Might Also Like